Online Marketing alt

Stuur op succes voor je website of webshop

Online zichtbaar zijn met je bedrijf? Check! Jouw website of webshop ziet er tip-top uit. Het internet is je verkoopkanaal en íedereen is online, dus laat die klanten maar binnenstromen. Maar … waar blijven die conversies?

Online marketing is veel meer dan een goed werkende website . Nog gekker: je website of webshop is pas de allerlaatste schakel. Zonder klanten geen omzet. Zorg er daarom eerst voor dat klanten je weten te vinden. Bij Keistoer beginnen we met het bedenken van manieren om de doelgroep te bereiken, zodat jouw kassa rinkelt.

Door continu te optimaliseren zorgen we dat je nieuwe leads blijft genereren.

Maarten Plessius

Backend developer

Dat iedereen online is, komt goed van pas. Net als het feit dat er geweldige zoekmachines zijn die onvindbare dingen zichtbaar maken. Tenminste… als je ze de juiste informatie geeft. Met zoekmachine optimalisatie (SEO) en online adverteren (SEA) zorgen we ervoor dat jouw aanbod bij de juiste mensen komt bovendrijven. En met social media marketing doen we er nog een schepje bovenop. Daarmee bereik je zelfs de mensen die niet eens actief zoeken.

Keistoer heeft ruim 17 jaar ervaring in online marketing. Samen stippelen we een online strategie uit die jou naar de gewenste bestemming brengt. Niet op gevoel, maar door te meten. Resultaat staat altijd voorop. Waar nodig sturen we bij zodat jouw doelen behaald worden.

overleg overleg
overleg alt

SEO en SEA: wat houdt het in?

SEO staat voor Search Engine Optimization en is dé manier om meer bezoekers naar je website te lokken. Door je website zo te ontwikkelen dat zoekmachines het begrijpen, word je steeds beter zichtbaar in de zoekresultaten. Oftewel: kom je steeds ‘hoger in Google’. Bij Keistoer doen we dit met een CMS uit eigen keuken , 100% Google proof.

SEO is een kwestie van een lange adem. Pas na enkele maanden kun je zien of je inspanningen het gewenste resultaat hebben opgeleverd. Duurt je dat te lang? Dan is adverteren via Google Ads of Social media een betere optie.

SEA: betaald succes
Bij SEA (Search Engine Advertising, oftewel Google Ads) betaal je in feite voor een hoge positie in Google. Wanneer jouw advertentie overeenkomt met een zoekopdracht, verschijnt jouw website in beeld. En wel bovenaan de pagina met zoekresultaten. Zo vergroot je de kans dat een bezoeker op jouw website terechtkomt. Je betaalt per klik en alles is meetbaar. Dat vinden we bij Keistoer heel belangrijk: inzicht in de opbrengst van je investering.

hard aan het werk hard aan het werk

Social media: gericht adverteren
Meetbaar zijn ook de resultaten van advertentiecampagnes via social media. Het mooie daarvan is dat je heel gericht kunt adverteren bij jouw doelgroep. Facebook en Instagram weten precies wat hun gebruikers interessant vinden. Wij zorgen ervoor dat jouw advertentie alleen in beeld komt bij mensen die zich voor jouw aanbod interesseren.

Online Marketing alt

Maar nu eerst, koffie?

Meer weten over de mogelijkheden van online marketing? Zorg ervoor dat jouw klanten je weten te vinden. Kom eens op de koffie!