Overleg alt

Een CMS
zonder fratsen

Ondernemen is kansen pakken. Het nieuws, het weer, de feestdagen: alles kan aanleiding zijn om een product of dienst even extra onder de aandacht te brengen. In dat geval wil je snel kunnen schakelen. Niet alleen in je fysieke bedrijf maar ook online. En het liefst zonder tussenkomst van een webbouwer. Bedenken, uitvoeren, klaar.

Bij Keistoer snappen we dat websites maken niet jouw dagelijks werk is. Daarom hebben we een CMS ontwikkeld dat zo intuïtief is dat iedereen ermee kan werken. Ons CMS InSite is zo gebruiksvriendelijk dat zelfs geringe computervaardigheden al voldoende zijn. Wie een brief kan typen, kan met InSite een complete website beheren. 

Jij zorgt voor de juiste content, InSite zorgt ervoor dat je website of webshop goed en veilig blijft werken. En dat je website automatisch geoptimaliseerd wordt voor Google en Bing. Want een goed CMS is niet alleen handig voor jou maar ook lief voor zoekmachines.

De integratie en koppelingen met onze bestaande systemen scheelde ons heel veel werk.

Yolanda van Hoorn

Zit met Pit!

Natuurlijk zijn er genoeg standaard applicaties om websites te bouwen. Toch zweren wij bij ons eigen CMS InSite. Waarom? Omdat wij persé onze eigen koers willen varen. Een koers die we vooraf samen met jou bepalen, recht op het doel af. We laten ons niet beperken door de technische haken en ogen van veel standaard software.

Met InSite navigeren we exact naar de juiste windrichting: met maatwerk modules en objecten waar je écht iets aan hebt.

InSite draait al sinds 2003. We hebben een aantal techneuten aan boord die dagelijks werken aan de doorontwikkeling van dit CMS. Zij zorgen ervoor dat ons InSite altijd actueel is. Dat nieuwe ontwikkelingen en toepassingen worden geïntegreerd. Dat updates automatisch en zonder meerkosten beschikbaar komen voor alle gebruikers van ons CMS.

Winnaars Winnaars
Winnaars alt
Modulair en schaalbaar

Met InSite, ons eigen CMS, wekken we al onze ideeën tot leven, zonder concessies te doen. Op een later tijdstip nieuwe functionaliteiten of modules toevoegen? Geen probleem. We laten je graag enkele voorbeelden zien. 

Toekomstbestendig

InSite heeft diverse security-tests doorstaan en wordt maandelijks geoptimaliseerd. Vanaf het moment dat je instapt, gelden deze updates ook voor jou. En dat blijft zo. Een website gebouwd met InSite voldoet gegarandeerd aan de eisen van vandaag en morgen. Je komt niet voor onaangename verrassingen te staan.

Wil jij controle over je content, zonder gedoe met updates en beveiliging?
Kom langs voor een demo van ons gebruiksvriendelijke CMS InSite.

Michael Königshausen Michael Königshausen
Work hard play hard alt

Software op maat

Software die precies past bij jouw bedrijf? Wij hebben ‘m niet, maar ontwikkelen ‘m graag voor je. Helemaal afgestemd op jouw wensen en bedrijfsproces. Keistoer vertaalt al je wensen in bruikbare applicaties.