Interaction design alt

Interaction design
& usability

Het klinkt misschien wat bruut, maar wij maken geen websites of applicaties voor klanten. Nee, wij maken ze voor de klanten van onze klanten. In het interface design staat de gebruiker centraal. Altijd. Klanten moeten moeiteloos hun weg kunnen vinden in jouw website, webshop of app.

Hiervoor trekken we ten strijde met een goed strategisch plan . Onze focus ligt op het vormgeven van de interactie tussen het digitale product en de eindgebruiker. Oftewel: het interaction design. En wel zo dat de klant een optimale gebruikerservaring heeft.

Gebruiksvriendelijk, effectief en meetbaar.

Ruud van Ham

Directeur

Usability is een van de allerbelangrijkste onderdelen van Online Marketing . Het kost immers veel moeite om klanten naar je online verkooppunt te lokken. Dan wil je maar één ding: conversie. Liefst vaker dan eens.

Gebruiksvriendelijkheid en toegankelijkheid , daar draait het dus om. Zorgen dat jouw klanten eenvoudig vinden wat ze zoeken en het juiste gevoel krijgen bij jouw product of dienst. Natuurlijk maken we die keuzes ook meetbaar. Bijvoorbeeld door middel van heatmaps en a/b testing.

team meeting team meeting
team meeting alt
Focus op
jouw doelgroep

Een sterke strategie uitgevoerd met de nodige creativiteit en aandacht voor interaction design en usability maakt dat klanten makkelijk hun weg naar de kassa vinden. Hieronder enkele voorbeelden van webshops en apps die zo de wind in de zeilen hebben gekregen.

Ook voor bestaande apps en websites

Of je nu iets nieuws wilt ontwikkelen of je bestaande applicatie wilt verbeteren, wij schieten je te hulp met user interface design van hoog niveau. Zeker als applicaties worden doorontwikkeld, raakt de gebruiksvriendelijkheid nog wel eens in de knoei. Maar met een scherpe blik en de juiste kennis brengen we je snel weer terug op koers.

overleg overleg

Naast gebruiksgemak kijken we ook naar gebruikerservaring. Klanten moeten blij worden van jouw website , webshop of app . Waarom? Omdat het doorwerkt in de merkbeleving en dus de reputatie die jij opbouwt bij je doelgroepen. Wij zorgen ervoor dat vormgeving en uitstraling perfect aansluiten op de gewenste branding .

aan het werk alt

Focus op je doelgroep

Ben jij klaar voor blije klanten en meer conversie? Zet dan samen met ons de eerste stap. Kom langs voor een kop koffie en een goed gesprek.