Onze aanpak ~ Keistoer alt

Doeltreffend 
in aanpak!

Keistoer is een digital agency gespecialiseerd in interactieve media. Met ons team van enthousiaste professionals adviseren en realiseren wij sinds 2003 de meest uiteenlopende interactieve oplossingen. 

Wij staan voor een duurzame relatie met opdrachtgevers, waarin we hen ondersteunen en begeleiden om hun bedrijf verder te ontwikkelen. Openheid staat hierbij voorop. We zijn kritisch, meedenkend en zullen altijd een eerlijk advies geven. Je weet precies wat je aan ons hebt. 

​Jouw doel is waar wij ons vizier op richten. Samen bepalen we de ‘stip op de horizon’ om er vervolgens doelgericht naartoe te navigeren. Onze werkwijze is pragmatisch en flexibel. Als het moet, passen we onze koers aan op basis van nieuwe inzichten.

Het bereiken van jouw doel is onze missie!

Mandy van der Hooft

Project manager

We werken niet met een uurtarief of schattingen. Waarom niet? Om te voorkomen dat jij extra moet betalen als er onderweg iets tegenzit. Je krijgt van ons een vaste prijs, zodat je op voorhand precies weet welke investering nodig is om jouw doelstellingen te halen. 

​Een project bestaat uit een aantal rondes. Pas wanneer de ene ronde naar jouw tevredenheid is afgerond, beginnen we aan de volgende. Zo heb je steeds de mogelijkheid om bij te sturen. Ons commitment is inclusief garantie dat de afgesproken doelen worden behaald. Dat mag je van ons aannemen, maar we maken het ook inzichtelijk.

Solide basis ~ Keistoer Solide basis ~ Keistoer
Solide basis ~ Keistoer alt
Solide basis

Natuurlijk proberen we indruk op je te maken. Dat doen we met een spetterend design . Standaard templates hebben we al lang geleden overboord gegooid. 

Voor elke opdracht komen we met een uniek ontwerp dat naadloos aansluit bij jullie identiteit . Een design waaraan jij voor je doelgroepen te herkennen bent, en dat aansluit bij wat jij wilt uitstralen.

​Met een krachtige codebase ontwikkelen we doeltreffende en toekomstbestendige oplossingen. Veiligheid staat uiteraard hoog in het vaandel. Applicaties worden volledig modulair opgebouwd; op maat en zonder beperkingen . Zo zijn ze naadloos te koppelen met de systemen waar je al gebruik van maakt.

Toekomstbestendig ~ Keistoer Toekomstbestendig ~ Keistoer

Toekomstbestendig

En dan nog iets wat we heel, héél belangrijk vinden: alles wat wij maken, blijft bij de tijd. Al onze klanten maken gebruik van hetzelfde CMS . Iedereen beschikt dus over de nieuwste updates, zowel qua beveiliging als qua functionaliteiten.

Ook websites die wij jaren geleden hebben ontwikkeld, zijn nog steeds bij de tijd. We zouden het niet anders willen.

Contact ~ Keistoer Contact ~ Keistoer
Ontspanning ~ Keistoer alt

Jouw doel is
ons kompas 

Geen twee bedrijven zijn hetzelfde. Daarom bieden wij oplossingen op maat. Benieuwd met welke expeditie wij de doelen van deze klanten hebben bereikt?