Wavezzzz alt

Maatwerk
ontwikkeling

Maak jij optimaal gebruik van alle technische mogelijkheden voor je bedrijf? Met andere woorden: werkt jouw bedrijf ook voor jou?

Bij Keistoer gaan we graag even aan het roer zitten. We zijn ontzettend bedreven in het bedenken van creatieve maatwerk oplossingen voor allerlei technische vraagstukken. Van website tot app en van webshop tot je eigen software op maat .

Wij ontwikkelen oplossingen die jouw bedrijf op koers houden.

Toine Vos

Directeur

We zijn zo eigenwijs dat we niet alleen luisteren naar je wensen, maar ook meedenken over je bedrijfsprocessen. En dan vooral over manieren om die te optimaliseren . Noem het bravoure, maar wij kunnen het gewoon niet laten. Er zijn zo veel technische mogelijkheden die jullie werk makkelijker, efficiënter en dus leuker kunnen maken.

Ons geheime wapen? InSite , een door onszelf ontwikkeld framework. Hiermee bouwen we maatwerk oplossingen zonder enige beperking. Iets wat met standaard pakketten echt ondenkbaar is. En natuurlijk is InSite 100% veilig en Google proof.

Michael aan het werk Michael aan het werk
Michael aan het werk alt
Flexibel met een robuuste basis

Als je met Keistoer in zee gaat, krijg je niet wat je verwacht. Je krijgt meer: creatieve maatwerk oplossingen en een voorraad ideeën die nooit uitgeput raakt. Met InSite, ons eigen CMS, wekken we al onze ideeën tot leven, zonder concessies te doen. Hieronder enkele voorbeelden van projecten waar we zo een succes van hebben gemaakt.

Solide basis

InSite is veel meer dan een CMS systeem . Het is het digitaal kloppend hart van je bedrijf. Alles kun je ermee doen: je website aanpassen, inschrijvingen bekijken of de status van bestellingen inzien. Omdat we InSite zelf ontwikkelen (en door ontwikkelen), zijn er geen beperkingen.

aantekening aantekening

Achter de schermen werken we voortdurend aan nieuwe features. Zodra die foutloos werken, komen ze automatisch beschikbaar voor alle gebruikers. Dus zonder lastige omschakeling naar de nieuwste versie en zonder bijkomende kosten. InSite werkt gewoon. Dat maakt de websites die wij ontwikkelen lekker duurzaam.

Development alt

Wat heb jij nodig?

Met maatwerk ontwikkeling bieden wij voor vrijwel iedere vraag een passende creatieve oplossing. Test het maar uit!