overleg alt

ColdFusion,
specialist en pionier

Zonder bluf durven we wel te zeggen dat wij in Nederland hét bureau zijn met de grootste bonk ervaring in ColdFusion. Al meer dan vijftien jaar ontwikkelen onze creatieve experts de meest waanzinnige en effectieve applicaties met deze veelzijdige software.

Adobe ColdFusion is gebouwd met Java onder de motorkap en maakt gebruik van Apache Tomcat J2EE. Met ColdFusion kunnen wij in korte tijd zeer geavanceerde web applicaties ontwikkelen; applicaties met grote toegevoegde waarde die voldoen aan alle denkbare technische en creatieve eisen.

Binnen een mum van tijd heeft Keistoer onze complexe applicatie opgepakt en doorontwikkeld.

Arnd Jan Prause

Musqueteer

De door ons in ColdFusion Markup Language (CFML) ontwikkelde systemen draaien op zowel Adobe ColdFusion als de open source variant Lucee. We hebben veel ervaring met CFML frameworks zoals ColdBox van Ortus. Daarnaast biedt ons eigen framework de flexibiliteit om aan te sluiten op bestaande applicaties.

teamwork teamwork
teamwork alt
Solide en robuust

ColdFusion ligt aan de basis van een groot aantal succesvolle projecten. Hieronder vind je een paar sprekende voorbeelden:

Spring aan boord bij dé ColdFusion expert

Heb jij behoefte aan een krachtige applicatie? Wil je een bestaande applicatie onderhouden, optimaliseren of vernieuwen? Of heb je technische vragen over ColdFusion? Spring dan aan boord bij Keistoer. Onze experts hebben jarenlange ervaring met ColdFusion. Ze beheersen deze scripttaal van A tot Z en staan te trappelen om hun kennis voor jou in te zetten.

Applicaties ontwikkelen of optimaliseren? Ga voor het hoogst haalbare qua techniek en functionaliteit.

Mandy van der Hooft Mandy van der Hooft
development alt

Maatwerk oplossingen

Van website tot app en van webshop tot je eigen software op maat: Keistoer bedenkt, ontwikkelt en implementeert precies dat wat jij nodig hebt. Technische toepassingen die écht voor je werken.