Van der Steen alt

Een nieuwe
frisse wind

Van der Steen Van der Steen

Van der Steen

Elektrotechniek heeft weinig geheimen voor Van der Steen uit Budel. Maar toen een zoon in het bedrijf stapte, kwamen er toch wat vragen bovendrijven.

Zoals: Hoe geven we ons familiebedrijf een nieuwe, frisse en toch herkenbare uitstraling? En ook: hoe kunnen we onze website beter benutten?

Door een uniforme uitstraling blijf je herkenbaar, zowel online als offline.

Rik Jacobs

Front-end developer

Van der Steen Van der Steen

We begonnen met een cardsorting sessie om de kernwaarden van het bedrijf te achterhalen. Dit gaf ons een helder beeld van hun manier van denken, werken en wat ze willen uitstralen.

Van der Steen bestaat uit twee onderdelen: Elektrotechniek en Inspectie & Beheer. Voor beide ontwikkelden we één gezamenlijke huisstijl . Daarbinnen onderscheiden ze zich door middel van kleur.

Van der Steen Van der Steen
Van der Steen Van der Steen

De keuze viel op redesign: het bestaande logo in een nieuw jasje. Dit hebben we vervolgens doorvertaald naar allerlei uitingen. Van visitekaartjes tot gevelbelettering en van bedrijfskleding tot bedrijfsbussen.

Uit de cardsorting sessie kwam duidelijk naar voren dat Van der Steen veel waarde hecht aan kwaliteit. Dat komt op verschillende manieren tot uitdrukking. Niet alleen in hun werk maar ook in de presentatie, zoals het regelmatig wassen van de bedrijfsbussen. Fris voor de dag komen onderstreept de hoge kwaliteitstandaard en maakt dat alles klopt.

Onze bijdrage ging veel verder dan het bedenken van een nieuwe look. We dachten actief mee op strategisch vlak . Zoals over manieren waarop Van der Steen zich online het best kan profileren.

Van der Steen Van der Steen
Van der Steen alt
Bennie Vialle - Keistoer Bennie Vialle - Keistoer
Fantastisch om te zien hoe de identiteit wordt gedragen en onderhouden; samen sterk!

Bennie Vialle

Designer

Een nieuwe, eigentijdse uitstraling wil niet altijd zeggen dat je alles overboord moet gooien. We helpen je graag bij het maken van een goede afweging. En wat je besluit ook is, zowel voor iets compleet nieuws als voor restyling van je bestaande huisstijl ben je bij Keistoer aan het juiste adres.

Het resultaat: een uitstraling die past bij je merk en die vertrouwen wekt bij je doelgroep. Zo heb je nog vóór het eerste contact met een nieuwe klant al twee pluspunten gescoord.

Van der Steen Van der Steen

Persoonlijk

Vertrouwd

Krachtig

Van der Steen Van der Steen
Van der Steen Van der Steen
Meer informatie? alt

Dynamisch
en actueel

Een goede huisstijl past bij jouw bedrijf én bij de klanten die je wilt aanspreken. Beide staan uiteraard niet stil. Zorg er dus voor dat je huisstijl actueel blijft. Wij denken graag met je mee!