Software Ontwikkeling alt

Software
ontwikkeling

Wie een softwarepakket wil aanschaffen hoeft echt niet ver te zoeken. Scheepsladingen vol zijn er te vinden, van standaard tot branche specifiek. Stuk voor stuk kostbare automatiseringssystemen die gouden bergen beloven, maar dat lang niet altijd waarmaken. Want gaat een standaard pakket jouw probleem oplossen? Gaat het jouw werk makkelijker maken? Mwah…

Het nadeel van bestaande softwarepakketten is dat ze geen rekening houden met jouw dagelijkse praktijk. De manier waarop jij je werk organiseert, is vast niet hetzelfde als die van je collega’s. Voor je het weet, pas jij je processen aan op het pakket, in plaats van andersom. Bovendien gebruik je vaak maar een klein deel van de functionaliteiten. Je betaalt dus ook voor onderdelen waar je helemaal niks aan hebt.

Software op maat volgt jouw processen, niet andersom.

Toine Vos

Directeur

Natuurlijk kun je jezelf in allerlei bochten manoeuvreren om in de pas te blijven lopen met je softwarepakket. Maar is het niet veel fijner om je eigen koers te blijven varen met een applicatie op maat?

Keistoer ontwikkelt softwarepakketten die perfect passen bij je bedrijf. Helemaal afgestemd op jouw wensen en bedrijfsproces. Schaalbaar, flexibel en 24/7 te beheren. Jij vertelt ons wat je nodig hebt, wij vertalen het voor je naar bruikbare applicaties. Online of offline, cloud of on-premise, wij ontwikkelen softwareoplossingen die meegroeien met je bedrijf.

Wij ontwikkelen software die met je bedrijf meegroeit Wij ontwikkelen software die met je bedrijf meegroeit
Wij ontwikkelen software die met je bedrijf meegroeit alt
Software die met je meegroeit

Dankzij onze softwarepakketten op maat kunnen bedrijven zich optimaal ontwikkelen. Onder andere de volgende bedrijven gingen met ons in zee voor op maat ontwikkelde software:

Ultieme organisatie
Je werk goed organiseren, dat is gewoon noodzakelijk voor een gezonde bedrijfsvoering. Het geeft jou als ondernemer lucht en je bedrijf de ruimte om te groeien. Geen klant die er iets van ziet, maar merken doen ze het des te meer. Want met een goed softwarepakket klopt alles: de planning, de voorraad, de inkoop én de factuur.

In ruil voor deze investering bevrijden wij je van dubbel werk en het risico op menselijke fouten. Zoals wanneer je (handmatig) meerdere keren dezelfde gegevens moet invoeren. Je bespaart tijd en kosten, en dat zie je terug in je omzet.

Software Ontwikkeling alt

Tijd te kort?

Wordt jouw tijd opgeslokt door omslachtige administratieve processen? En wil je die tijd terugveroveren? Kom dan eens langs voor een goed gesprek over de mogelijkheden.