Prowise alt

Inspireren om te profileren

Prowise Prowise

Prowise

Prowise biedt digitale, interactieve leeroplossingen voor het primair, voortgezet en hoger onderwijs. Doel: het onderwijs toegankelijker, effectiever en leuker maken voor de leerkracht én leerlingen. Het bedrijf levert zowel hardware als software, inclusief content.

Scholen in binnen- en buitenland maken gebruik van deze innovatieve producten. Bijvoorbeeld van het meertalige online lesplatform dat wij voor Prowise mochten ontwikkelen.

MyProwise maakt de digitalisering van het onderwijs nog toegankelijker.

Linda Humme

Prowise

Prowise Prowise

Wij ontwikkelden ‘MyProwise’: een gratis online platform voor het aanbieden van gratis lessen, leerlijnen en instructievideo’s, ontwikkeld door de onderwijsspecialisten van Prowise.

Een meertalig platform, geschikt voor docenten in verschillende landen. Intuïtief , vindbaar en snel in gebruik.

Prowise Prowise
Prowise Prowise

MyProwise is beschikbaar voor scholen en individuele docenten. Na het aanmaken van een account hebben gebruikers toegang tot de lessen. Een helpfunctie maakt hen snel wegwijs binnen het platform. Via filters vinden ze de juiste lessen, die ze vervolgens eenvoudig kunnen sorteren en rubriceren. Door gebruik van het platform maken leerkrachten bovendien kennis met de Prowise software (o.a. Presenter).

Door de kwaliteit van het aanbod worden leerkrachten ambassadeurs van het merk Prowise. Onderliggend doel is om hiermee de digitalisering van het onderwijs nog toegankelijker te maken samen met andere, bijpassende Prowise producten. Voor een goede integratie tussen beide is uiteraard gezorgd: via een knop opent de les direct op het Prowise scherm in de klas. 

Voor de gewenste snelheid werkt het platform met onder andere Docker, React en Microsoft Azure. Omdat de frontend in React is gemaakt, heeft de website vrijwel geen pagina-reloads. De react app wordt eerst server side (middels een nodeJS server) gerenderd, zodat het platform ook vindbaar is via zoekmachines.  

Prowise Prowise
Prowise alt
Rik jacobs - Keistoer Rik jacobs - Keistoer
Een duidelijke user interface met een goede tech stack maakt dit een gaaf platform!

Rik Jacobs

Front-end developer

MyProwise maakt lesgeven én de lessen zelf interessant en afwisselend. Op die manier bereikt Prowise een uiterst belangrijke doelgroep: de leerkrachten.

Door het platform optimaal af te stemmen op de behoefte van de eindgebruiker draagt het maximaal bij aan de doelstelling van de opdrachtgever. Een maatwerk oplossing die perfect past binnen de strategie.

Prowise Prowise

Innovatief

Doelgericht

Gebruiksvriendelijk

Prowise Prowise
Prowise Prowise
Meer informatie? alt

Middelen in dienst van de strategie

Bij Keistoer proberen we met elke opdracht een maximale meerwaarde te bieden. De middelen die wij ontwikkelen staan dan ook altijd in dienst van de strategie en het doel van onze opdrachtgevers.