Lumens alt

Proces automatisering

Lumens Lumens

Lumens

In opdracht van gemeenten maakt Welzijnsorganisatie Lumens zich sterk voor een sociaal veerkrachtige samenleving. Lumens biedt laagdrempelige hulp en begeleiding aan mensen die even een steuntje in de rug kunnen gebruiken en gaat daarbij uit van de krachten en talenten van inwoners.

Jaarlijks worden per gemeente belangrijke rapportages en aanbestedingen opgesteld. Voorheen gebeurde dit in hardcopy op basis van de voorgaande versie: een zeer bewerkelijk, tijdrovend en foutgevoelig proces. Aan Keistoer de uitdaging om hier een gebruiksvriendelijk alternatief voor te ontwikkelen, met focus op automatisering.

Door deze tool kunnen wij onze inzet in de samenleving effectief verantwoorden.

Bregje van Wetten

Lumens

Bregje van Wetten - Lumens Bregje van Wetten - Lumens
Lumens Lumens

De tijd van knippen-plakken is bij Lumens definitief voorbij. We ontwikkelden een online tool met als basis ons eigen CMS: InSite .

Rapportages samenstellen is nu een kwestie van de relevante modules aanklikken, waarna het document automatisch wordt samengesteld.

Lumens Lumens
Lumens Lumens

Na het uploaden zet de tool Excel bestanden om naar de juiste vormgeving, responsive correct. Tot slot dienen eenmalig de variabelen te worden gedefinieerd. Bijvoorbeeld de naam van de gemeente, waarna deze automatisch door het hele document vervangen wordt.

De tool voorziet in een voorblad volgens huisstijl en de mogelijkheid om elk document te voorzien van een gepersonaliseerde inleidende brief.

Het indienen van de documenten bestaat uit het klaarzetten van de betreffende rapportage in een beveiligde omgeving. Op dit platform kan elke gemeente haar eigen documenten inzien, als PDF downloaden en/of uitprinten. 

Lumens Lumens
Lumens alt
Mandy van der Hooft - Keistoer Mandy van der Hooft - Keistoer
Een fantastisch proces met als resultaat een efficiënte tool in de juiste vormgeving.

Mandy van der Hooft

Projectmanager

De nieuwe manier van werken levert Lumens een enorme besparing op in tijd en geld. De kans op fouten is sterk verminderd. Dat maakt het werk van de Lumens medewerker niet alleen leuker, maar ook zinvoller. Alle aandacht gaat nu weer uit naar inhoudelijke zaken.

Met de door ons ontwikkelde tool onderscheidt Lumens zich van haar concurrenten. De nieuwe workflow geeft de organisatie bovendien een professionele uitstraling naar haar belangrijkste stakeholders.

Lumens Lumens

Schaalbaar

Effectief

Veilig

Lumens Lumens
Lumens Lumens
Meer informatie? alt

Focus op inhoud,
niet op de vorm

Met de juiste automatiseringsoplossingen richten medewerkers hun aandacht weer op de inhoud van hun vak, in plaats van op omslachtige procedures. Weten hoe?