Zoekmachine optimalisatie

Scoor beter in Google

Zoekmachine optimalisatie wordt ingezet om een website of -pagina hoog te laten scoren in de resultaten van een zoekmachine. Er bestaan twee varianten:

  • SEO of Search Engine Optimization
  • SEA of Search Engine Advertising

Met SEO bedoelen we de “natuurlijke” zoekresultaten, die in Google het grootste deel van de pagina in beslag nemen. Deze resultaten kunnen we niet beïnvloeden door ervoor te betalen; Google indexeert elke website en bepaalt aan de hand van een aantal punten welke sites bovenaan komen te staan.
U kunt wel invloed uitoefenen op die natuurlijke zoekresultaten, door zo veel mogelijk te voldoen aan die punten waarop Google indexeert.

Dat vereist wel de nodige kennis en kunde op het gebied van techniek en indexering. Wij onderzoeken, monitoren en verbeteren uw site op de volgende punten:

  1. Optimalisatie van structuur, inhoud en techniek
  2. maximalisatie van externe backlinks (ook wel linkbuilding genoemd)
  3. trefwoordanalyse

Hieronder verstaan we de zoekresultaten die in Google aan de rechterkant en soms helemaal bovenaan een pagina worden weergegeven. Dit zijn de betaalde zoekresultaten. Dat gebeurt via Google AdWords campagnes.

Keistoer bepaalt voor uw website of product de relevante termen. We zetten een AdWords campagne op en blijven dit volgen en aanscherpen, zodat u optimaal rendement haalt uit uw online marketing budget.

Welke vorm van zoekmachinemarketing is voor uw website, product of bedrijf relevant? Wij bespreken graag met u de mogelijkheden tijdens een vrijblijvend gesprek. Neem dus contact met ons op voor een afspraak!

Heb jij een interactieve uitdaging?

Wij bijten ons er graag in vast!
Laat het ons weten!