Passie alt

Werken met een
team vol passie

Als techneut of vormgever kun je tegenwoordig overal aan de slag. Waarom zou je dan voor Keistoer kiezen? En – niet onaardig bedoeld hoor – maar waarom zou Keistoer voor jou kiezen?

Op ons kantoor wordt elke werkplek bezet door een ambitieuze, gedreven, leergierige, eigenzinnige en kundige collega. Iemand met passie voor design of techniek. Maar ook met een groot hart voor klanten. Met hen meedenken. Je verplaatsen in hun situatie. Samen met het team slimme strategische keuzes en middelen maken die leiden tot resultaat. Dát is waarvoor wij ons bed uit komen.  

Samen met ons team realiseren we de meest uiteenlopende projecten.

Bennie Vialle

Designer

Halverwege Eindhoven en Weert vonden we onze thuishaven in Budel. Nee dat is geen metropool. Gelukkig niet zeg, want er staat dus ook geen file. Wat er wel is: zeeën van ruimte. Een sterk, hecht team. Mooie, uitdagende opdrachten. Hard werken en dus ook hard genieten. Tafeltennis, burger & movies avond, tosti woensdag en frietvrijdag.

Bij Keistoer zijn we enorm bedreven in het maken van geavanceerde websites , webshops en slimme intuïtieve applicaties. We onderzoeken de usability en analyseren het gedrag van de eindgebruiker tot in detail. Zo optimaliseren we het platform van onze klant. We ontwikkelen complete huisstijlen en zijn helemaal thuis in de wereld van e-mail- en zoekmachine marketing . Daarbij gaan we innovatie en vernieuwing natuurlijk niet uit de weg.

smakelijk eten smakelijk eten
smakelijk eten alt
Ben jij Keistoer?
@work ~ Keistoer @work ~ Keistoer

Door de jaren heen hebben we een hele vloot aan grote landelijke klanten verzameld. Maar we werken ook graag en met trots voor het MKB. Zij waarderen onze deskundigheid, flexibele instelling en afspraak-is-afspraak mentaliteit. Wij waarderen hun vertrouwen en gedrevenheid.

We zetten onze expertise in voor de doelstellingen van onze klanten. Meedenken vanaf de eerste vraag tot ver na oplevering.

samen werken samen werken
brainstorm brainstorm

Dit gaat over jou

Je bent een kei op je vakgebied. Klaar om te worden uitgedaagd en ook niet te beroerd om collega’s uit te dagen. Je vindt het leuk om kennis te delen, jezelf verder te ontwikkelen en je te verdiepen in innovaties op jouw vakgebied. Werkt vol passie maar leeft niet alleen voor je werk.

Speelruimte bestaat bij Keistoer niet alleen uit een Nintendo en tafeltennistafel. Ook inhoudelijk krijg je speelruimte van ons. Als teamlid mag je een deel van je (werk)tijd besteden aan projecten die niet direct klantgebonden zijn, maar waar jij vanuit je professionele interesse enthousiast over bent. Wij geloven dat Keistoer daar uiteindelijk ook beter van wordt.

Geen lopende bandwerk, maar technische uitdagingen!

Rik Jacobs

Front-end developer

Rik Jacobs Rik Jacobs
Interesse alt

Interesse gewekt?

Bekruipt jou het gevoel dat Keistoer dé plek is om je expertise in te zetten en verder te ontwikkelen? Hou het niet voor je, maar laat het ons weten!