Transitiebus alt

Spelen met licht!

Transitiebus Transitiebus

Transitiebus

Transitiebus helpt organisaties hun circulaire transitietrajecten vorm te geven. Een initiatief om kennisdeling te stimuleren tijdens de transitie van circulaire thema’s. Van energietransitie tot bewuster omgaan met grondstoffen en het klimaat. 

Om dit initiatief meer kenbaarheid te geven was de klant op zoek naar een sterke en professionele uitstraling. Betekenisvol en helder maar met een duidelijke “fun” twist.

Keistoer heeft een transitie gerealiseerd in denken over wie je werkelijk bent en vertaald naar een prachtige en duurzame huisstijl.

Joost Ploos van Amstel

Transitiebus

Joost Ploos van Amstel - Transitiebus Joost Ploos van Amstel - Transitiebus
Transitiebus Transitiebus

Startend met een 'Cardsorting sessie' zijn we dieper ingegaan op de achterliggende gedachten van de onderneming. De klant, maar ook ons team, krijgt zo de nodige inzichten. Zoals: wie zijn we? Wat is ons doel en hoe willen we onszelf naar buiten toe presenteren? 

We dringen door tot de kernwaarden van de onderneming, deze dienen als kapstok voor de complete identiteit . Ze komen terug in stijl, tone of voice en zelfs in het doen en laten van de medewerkers.

Transitiebus Transitiebus
Transitiebus Transitiebus

Met als missie "samen werken aan een duurzame toekomst", vormt de interactie tussen natuur en de zon de basis bij alle thema’s van de Transitiebus. Voor ons een prachtig uitgangspunt om een visuele identiteit neer te zetten met de samenwerking tussen zon en natuur als rode draad. 

De zon vormt de kern van ons bestaan en is de oorsprong van de natuur. Zonlicht geeft warmte, een fijn gevoel en vult een ruimte met licht. Met glas in lood als metafoor wordt het zonlicht tastbaar en kleurrijk zoals de natuur om ons heen. Door het toepassen van diverse kleuren kun je spelen met licht en hiermee een ruimte of grafisch beeld voorzien van het juiste gevoel. Het concept is geboren. De zon, met glas in lood als symbool voor alles waar Transitiebus voor staat.

Het resultaat: een uniek concept waarbij het verhaal van de transitie verteld wordt door het gebruik van verschillende kleuren. Hoe kleurrijker, hoe meer facetten het energieverhaal heeft. We hebben als het ware het zonlicht tastbaar gemaakt en laten zo het licht schijnen op de boodschap.

Transitiebus Transitiebus
Transitiebus alt
Bennie Vialle - Keistoer Bennie Vialle - Keistoer
Erg gaaf om te zien hoe de identiteit steeds meer tot leven komt. Dat is de echte kracht achter een sterk concept!

Bennie Vialle

Designer

Tijdens het identiteitstraject komt het merk tot leven. Hierbij beperkt het concept zich niet tot een kleurrijk logo , maar biedt deze mogelijkheden in de breedste zin van het woord. Iedere uiting draagt bij aan een stevige concurrentiepositie, waardoor Transitiebus zich duidelijk kan onderscheiden van andere aanbieders.

Door een glasheldere strategie en identiteit visualiseren we het verhaal van de klant. Het beeld(merk) vertelt wie je bent en wat je doet, zonder daadwerkelijk iets te zeggen. Een uniek verhaal en gespreksstarter bij iedere kennismaking.

Transitiebus Transitiebus

Creatief

Persoonlijk

Uniek

Transitiebus Transitiebus
Transitiebus Transitiebus
Transitiebus alt

Een duidelijke visie

Wij zijn trots dat we Transitiebus mogen helpen hun visie op een krachtige wijze over te brengen. Niet alleen via een logo of huisstijl, maar in elk aspect van hun onderneming. Benieuwd wat we voor jouw merk kunnen betekenen?