meeting alt

Strategie & identiteit

Wat is jouw doel als ondernemer? Wie is jouw ideale klant? Waarom kiezen klanten voor jou en welk beeld hebben ze van jouw bedrijf? Lastige vragen maar oh zo belangrijk. Ze geven richting aan al je beslissingen en vormen de basis van je succes.

Keistoer navigeert je naar een krachtige merkidentiteit. In een reeks interactieve sessies gaan we samen op zoek naar jouw kernwaarden. Zo komt jouw unieke, zakelijke identiteit boven drijven. Dit werken we uit in een brandstory, brand personality en/of brand ambition.

Klinkt vaag? Valt mee hoor. Het is vooral een hulpmiddel om onze creatieve ideeën tot leven te wekken. Om ze uiteindelijk te vertalen naar concept en design, woord en beeld, huisstijl en logo waar jij jezelf in herkent én die jouw doelgroep aanspreken.

Je merk is wat mensen erover zeggen als jij niet in de kamer bent.

Bennie Vialle

Designer

Jouw doelen zijn ons kompas. We koppelen ze aan een heldere strategie, zodat al onze acties doelgericht en meetbaar zijn. Van huisstijl ontwikkeling tot online marketing ; alles moet kloppen. Alles leidt naar die ene stip op de horizon.

samen werken samen werken
samen werken alt
Ontdek jouw merk

Het ontdekken van je eigen zakelijke identiteit is een mooi proces. Het maakt je weer bewust van het oorspronkelijke idee achter je bedrijf. Tegelijkertijd leren we elkaar zo snel beter kennen, zowel persoonlijk als op strategisch vlak.

Maak het één geheel

Wie jij bent en waar jij voor staat is de kurk waar alles op drijft. Het komt allemaal samen in het beeld dat je van jezelf naar buiten brengt. Een huisstijl is dan ook veel meer dan een combinatie van lettertype, kleur en logo. Onze creatieve collega’s ontwikkelen een huisstijl die niet alleen uniek is, maar ook in alle opzichten aansluit bij jouw zakelijke identiteit én de gekozen strategie.

cardsorting alt

Ga mee op reis!

Samen met jou zetten we de volgende stap om de kracht achter jouw merk te ontdekken. Durf jij het aan?