Samen in overleg alt

Wat zit er achter
een sticker?

Stickerkoning Stickerkoning

Stickerkoning

Al meer dan dertig jaar een begrip in de Nederlandse markt voor zelfklevende producten. Zowel particulieren als bedrijven ontwerpen via de website unieke stickers en gepersonaliseerde relatiegeschenken. Absoluut maatwerk dus.

Vandaar dat de webshop allesbehalve ‘standaard’ moest zijn. Een opdracht waar ons hart sneller van gaat kloppen. Toffe opdrachten met complexe uitdagingen.

De webshop is op maat gemaakt en sluit naadloos aan op onze interne processen.

Jordy Vermeulen

Stickerkoning

Stickerkoning Stickerkoning

Voor een webshop draaien wij bij Keistoer onze hand niet om. Een webshop met gepersonaliseerde producten is al iets uitdagender.

Maar een webshop met editor die ook nog zorgt dat achter de schermen alles soepel verloopt, dat is echt een opdracht naar ons hart!

Stickerkoning Stickerkoning
Stickerkoning Stickerkoning

Voor Stickerkoning ontwikkelden wij een intuïtieve webshop waarmee zowel zakelijke klanten als consumenten eenvoudig hun sticker kunnen ontwerpen. Via een persoonlijk account hebben zij inzicht in hun eerdere bestellingen en betalingen.

De output van de webshop is helemaal afgestemd op het productieproces van Stickerkoning. Zo wordt het ontwerp van de klant automatisch omgezet in een drukklaar bestand in hoge resolutie. Het systeem levert een overzichtelijke werkbon met daarop alle specificaties van de order die vervolgens rechtstreeks in het productieproces geïntegreerd wordt. Een koppeling met SendCloud regelt de verzending van pakketjes, inclusief track&trace.

Stickerkoning Stickerkoning
Stickerkoning alt
Michael Königshausen - Keistoer Michael Königshausen - Keistoer
Door de integratie met Sendcloud worden pakketten nu nog sneller verstuurd.

Michael Königshausen

Backend developer

Deze webshop biedt klanten een optimale gebruikerservaring en neemt medewerkers van Stickerkoning veel werk uit handen. We hebben bewust ingezet op een optimale gebruikerservaring. Daarmee creëer je tevreden klanten die vaker terugkomen en dus zorgen voor een hogere omzet.

Onze meerwaarde zit in het afstemmen op de wensen van de klant, maar zeker ook in het meedenken over manieren om processen te optimaliseren .

Stickerkoning Stickerkoning

Modulair
opbebouwd

In proces
geīntegreerd

Volledig
meetbaar

Stickerkoning Stickerkoning
Stickerkoning Stickerkoning
Meer informatie? alt

De meerwaarde?

Een webshop is veel meer dan een bestelmodule. Met de juiste ideeën en technische inzichten haal je met een webshop het maximale uit je bedrijf. Vaarwel omslachtig handwerk, welkom focus op jouw kernactiviteit. Keistoer denkt graag met je mee!