Permanent actueel alt

Altijd volledig
op de hoogte

Permanent Actueel Permanent Actueel

Permanent Actueel

Sinds 1 januari 2014 moeten financieel adviseurs kunnen aantonen dat zij op de hoogte zijn van actuele ontwikkelingen binnen hun vakgebied. De vraag is: hoe toon je zoiets aan?

Dit bracht Welten en Dukers & Baelemans op het idee om een speciaal nieuwsplatform te ontwikkelen. Gebruikers kunnen zich abonneren om de actualiteiten te volgen. Aan Keistoer de vraag om dit te realiseren.

Keistoer is de ideale sparringpartner, altijd kritisch en resultaatgericht.

Peter Filius

Dukers & Baelemans

Welten PA Welten PA

Samen gingen we aan de slag met het bouwen van een inhoudelijk en gebruiksvriendelijk platform: Permanent Actueel. Een e-learning module met verschillende omgevingen, afgestemd op de beroepspraktijk.

Een platform waar je niet alleen kennis opdoet, maar deze ook kunt toetsen én een document ontvangt om dit aan te tonen. 

Welten PA Welten PA
Welten PA Welten PA

Via Permanent Actueel heb je als financieel adviseur altijd zicht op de meest actuele stand van zaken op het gebied van wet- en regelgeving, fiscale regelingen en andere relevante zaken. Elk artikel is voorzien van een test waarmee de gebruiker zijn of haar kennis kan toetsen. Scores zijn direct zichtbaar en te vergelijken met die van vakgenoten binnen je persoonlijke omgeving. Vragen die niet goed beantwoord zijn, komen later nog eens terug in een maandtoets.

E-learning mag natuurlijk best een beetje leuk zijn. Daarom pasten we gamification toe. Wie goed zijn best doet, wordt beloond met een badge/medaille. En geloof het of niet, dit stimuleert zelfs financieel adviseurs om er een schepje bovenop te doen.

Managers krijgen via Permanent Actueel inzicht in de scores van hun team. Teams zelf kunnen hun score vergelijken met het gemiddelde uit een bepaalde beroepsgroep. Op deze manier stimuleren we de teamprestatie.

Naast het platform bestaat Permanent Actueel uit een app waarmee gebruikers ook onderweg altijd toegang hebben tot de laatste ontwikkelingen. De app kan ook worden gebruikt om de toetsvragen te beantwoorden. Dat kan dus altijd en overal.

Welten PA Welten PA
Welten PA alt
Toine Vos - Keistoer Toine Vos - Keistoer
Ons CMS is flexibel inzetbaar. Zelfs voor een e-learning platform met app voor duizenden gebruikers.

Toine Vos

Directeur

Om controle te houden over de content kent het CMS meerdere rollen, elk met afzonderlijke rechten. Er zijn rollen voor auteurs en redacteurs.

Op deze manier kunnen meerdere personen de content beheren maar is er altijd controle voordat iets gepubliceerd wordt.

Welten PA Welten PA

Educatief

Persoonlijk

Ook onderweg

Welten PA Welten PA
Welten PA Welten PA
Meer informatie? alt

Prikkel je doelgroep

Wetswijzigingen, bijscholing: als professional blijf je altijd leren. Ondersteun je intrinsieke motivatie met gebruiksvriendelijke en uitdagende middelen. Keistoer werkt jouw ideeën uit!