Bex communicatie alt

Communicatiebureau
als partner

Bex communicatie Bex communicatie

Bex*communicatie

Wij werken voor grote en kleine klanten, met en zonder marketingafdeling. Maar ook voor partijen die bij ons aankloppen namens hun eigen klanten. Zo werken we al jaren prettig samen met Bex*communicatie; één van de grootste communicatiebureaus van Nederland.

Voor Bex*communicatie zijn wij partner op het gebied van ‘online’. Samen bedenken we hoe de inzet van online middelen het succes van hun campagnes kan vergroten.

Door onze krachten te bundelen realiseren we samen de tofste campagnes en projecten.

Ruud van Ham

Directeur

Bex communicatie Bex communicatie

Al in een vroeg stadium zitten we samen om na te denken over passende, originele en creatieve functionaliteiten. In samenwerking met het team van Bex*communicatie maken we een doorvertaling naar het design van de website, webshop of app.

Zo ontstaan middelen die perfect aansluiten bij de rest van de campagne.

Bex communicatie Bex communicatie
Bex communicatie Bex communicatie

We bedenken vooraf waar het design van een website (of andere online tool) aan moet voldoen. Bijvoorbeeld specifieke kenmerken van de eindgebruikers, zoals een visuele of verstandelijke beperking. Dit stelt extra eisen aan het design en het gebruik van bepaalde functionaliteiten. Bij Keistoer zijn we specialist op het gebied van usability . Alles is gericht op een optimale gebruikerservaring.

De samenwerking levert mooie resultaten op. Zo won het project ‘Door de ogen van’ , dat we in samenwerking met Bex*communicatie hebben gerealiseerd, de European Excellence award voor beste campagne van de Benelux. Een succes waar we trots op zijn en dat ons enorm motiveert.

Resultaat is wat telt. We voeren niet enkel de opdracht uit maar zien onszelf als een verlengstuk van het communicatiebureau. Samen werken we toe naar het best mogelijke resultaat, afgestemd op de doelstellingen. En natuurlijk zorgen we voor heldere statistieken, zodat die resultaten ook meetbaar zijn.

Bex communicatie Bex communicatie
Bex communicatie alt
Mandy van der Hooft - Keistoer Mandy van der Hooft - Keistoer
Leuk om met eenzelfde partner samen te werken aan verschillende projecten.

Mandy van der Hooft

Projectmanager

Wij zijn te eigenwijs om puur uitvoerend bezig te zijn. Meedenken en onze expertise inzetten voor de doelstellingen van onze klanten is voor ons vanzelfsprekend.

In Keistoer vind je een betrouwbare sparringpartner: eerlijk, deskundig en waar nodig kritisch. Samen creëren we een optimale campagne die perfect aansluit op de doelstellingen.

Bex communicatie Bex communicatie

Deskundig

Effectief

Teamwork

Bex communicatie Bex communicatie
Bex communicatie Bex communicatie
Meer informatie? alt

Krachten bundelen

Keistoer is gespecialiseerd in online communicatiemiddelen. In de samenwerking met andere communicatiespecialisten komt deze expertise maximaal tot zijn recht.