App ontwikkeling alt

App ontwikkeling

Wist je dat Nederland in de top drie staat van landen met het hoogte percentage smartphone gebruikers? Maar liefst tachtig procent van alle Nederlanders heeft een smartphone en deze wordt gemiddeld twee uur per dag gebruikt. Je kunt dus gerust stellen dat wij Nederlanders er vertrouwd mee zijn, en dat biedt kansen.

Keistoer ontwikkelt apps voor elke denkbare toepassing, van verkoop tot communicatie en efficiency. Apps waarmee klanten eenvoudig kunnen bestellen of reserveren. Of apps die optimaliseren en je werk eenvoudiger maken . Bijvoorbeeld omdat je medewerkers, ook onderweg, altijd up-to-date gegevens hebben. Of omdat een nieuwe klant via een app direct wordt toegevoegd aan je CRM systeem.

Apps maken het leven van de smartphone gebruiker makkelijker en leuker.

Rik Jacobs

Front-end developer

Een eigen app, speciaal voor je bedrijf? Dat kan dus gewoon. Onze specialisten bepalen samen met jou wat je doelstelling is en adviseren je welk type app daar het beste bij past. Dat kan een web app, hybride app of native app zijn. Elk type app heeft eigen, specifieke kenmerken.

Een web app is budgetvriendelijk, maar heeft minder mogelijkheden. Een native app heeft juist heel veel mogelijkheden, maar vergt wat meer qua ontwikkeling. Een hybride app zit daar precies tussenin. Bovendien kan de code van een hybride app worden gedeeld tussen iOS en Android. Dat is gunstig voor het budget, terwijl het nauwelijks consequenties heeft voor functionaliteit en performance.

work hard play hard work hard play hard
work hard play hard alt
Advies, realisatie en implementatie

Zie je het al voor je, jouw bedrijf in de app store? Dat is helemaal niet zo exotisch als het lijkt. Onder andere deze klanten gingen je voor!

Apps en efficiency

Wij zijn al jaren op ontdekkingsreis in de wereld van apps. Met name de hybride app kent voor ons weinig geheimen. Daarbij maken we gebruik van Facebook's open source framework ‘React Native’. Hetzelfde framework wordt door bedrijven als Netflix, Instagram en Uber gebruikt. Door ‘React Native’ zijn onze apps dan ook intuïtief en voelen ze voor jouw medewerkers al snel heel vertrouwd aan.

Kleurkeizen Kleurkeizen

Onze apps zijn geschikt voor zowel iOS als Android. Je beheert ze eenvoudig zelf via ons Google proof CMS InSite . Datzelfde systeem gebruiken we ook voor het bouwen van websites. Hebben we jouw website ontwikkeld? Dan maakt jouw app gebruik van dezelfde gegevens en hoef je aanpassingen maar één keer door te voeren. Dat scheelt een mijl op zeven.

Neem contact op alt

App of mail ons

Ben jij klaar om met ons in zee te gaan voor een nieuw, digitaal hulpmiddel? Een app voor klanten, medewerkers of voor beide? Leg ons je vraag of idee voor en wij denken met je mee.