team work alt

Jouw website optimaal toegankelijk

Wist je dat ongeveer 20% van alle internetgebruikers afhankelijk is van toegankelijkheidstools om een website of app goed te kunnen gebruiken?

Bij Keistoer bouwen we websites en applicaties voor iedereen. Maar dan ook écht iedereen. Zelfs voor mensen die niet handig zijn met de computer, geen supersnel internet hebben, slecht zien of op een andere manier lichamelijk of verstandelijk beperkt zijn. Wat ons betreft moet iedereen jouw website of app kunnen gebruiken zoals deze bedoeld is.

Op jouw website geen drempels!

Ruud van Ham

Directeur

Alles draait om accessibility. Oftewel: aandacht voor zaken als navigatie, gebruiksgemak, duidelijk taalgebruik, enzovoort. Daarnaast vinden we ook usability belangrijk: dat de websites en apps die wij ontwerpen effectief en intuïtief zijn voor jouw doelgroepen. Met andere woorden: dat ze zorgen voor een optimale gebruikerservaring.

Er zijn heel veel technieken die de accessibility van een website of app vergroten. Zowel technisch als grafisch. Zoals text to speech voor mensen met een visuele beperking tot een design geoptimaliseerd voor kleurblindheid. We kennen de mogelijkheden en passen ze toe waar nodig. En daarna testen we het uit, samen met de doelgroep. Want alleen dan weten we zeker dat alles werkt zoals het bedoeld is.

develop develop
develop alt
Afstemmen op jouw doelgroep

Bij Keistoer staat de eindgebruiker centraal. Heb jij een doelgroep met specifieke eisen? Geen probleem, samen met de doelgroep realiseren wij een oplossing op maat. Als voorbeeld hebben wij van onderstaande projecten een succes gemaakt.

WCAG 2.0

Ook wettelijk gezien moeten websites en andere digitale hulpmiddelen aan steeds strengere eisen voldoen. Dat geldt met name voor de communicatiemiddelen van organisaties en overheidsinstellingen. Een serie richtlijnen (WCAG 2.0) moet de toegankelijkheid van webcontent garanderen.

Natuurlijk kennen wij deze richtlijnen. We helpen je graag deze in jouw website of app toe te passen. Alles om te zorgen dat jouw boodschap op een begrijpelijke manier aan je doelgroepen wordt gepresenteerd. 

Wil je weten hoe jouw website toegankelijker kan? Kom eens langs voor een helder gesprek of vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Toine Vos ~ Keistoer Toine Vos ~ Keistoer
kolibri alt

Klantgericht ontwerp

De grootste waardering voor je website of applicatie komt niet in de vorm van een compliment maar als conversie. Klanten die zich aangesproken voelen en moeiteloos de bestelknop weten te vinden.